paviljongen

GÅRDSBUTIK I TRÄDGÅRDSPAVILJONEN

Gårdsbutikens öppettider 2015

19 juni – 9 augusti 2015
Från midsommar och hela sommaren (till 9 augusti), öppet varje dag kl 11.30–17

28 november – 26 december 2015
Öppet adventshelgerna och julhelgen kl 11.30–17

Med fokus på jordbruket erbjuder Gårdsbutiken ett handgjort sortiment, helt fritt från konstiga tillsatser. Vi kallar det hundra procent natur.

Gårdsbutiken ligger i Trädgårdspaviljongen, intill Gubbhyllans hus på Skansen. Den är en del av KC Wallbergs koncept Mitt Matrike och är en nyhet för säsongen 2015.

Ur sortimentet märks nyvevad glass, saft och bubbel­saft, Gubbhyllans eget ekologiska och fair trade-märkta kaffe och te, picknick-korgar, matiga sallader att ta med, svenska gårdsostar och tillbehör som inläggningar och syrningar. I Gårdsbutiken kommer du även att kunna köpa KRAV-märkta ägg och olika sorters ekologiskt mjöl, fina flaskor och burkar och andra tillbehör för din egen tillagning.

Slå dig ned på Gubbhyllans härliga uteservering och njut av vår egengjorda, nyvevade glass. Svalka dig med bubbelsaft från vår egen safteria eller koppla av med nymalet kaffe och sju sorters kakor. Eller varför inte ett glas vin i skuggan på verandan, med eller utan mat.

Kvällstid kan du köpa öl, vin och snacks i Trädgårdspaviljongen. Gubbhyllan har 150 uteplatser, både under tak och bar himmel.

Allt gott till julbordet

Julbutiken invigs den 28 november.
Öppet alla adventshelger och under julhelgen..

Inför jul och under mellandagarna förvandlar vi paviljongen till en måltidsbutik där du kan handla inför julen. Här säljer vi då allt från vildsvinsjulskinka till glögg. I det praktiska griljeringssetet ingår surdegsströbröd, nejlikor och Gubbhyllans egen espressosenap. Vi säljer även färdiga inläggningar eller grunder som du själv färdigställer. Allt av samma yppersta kvalitet som det som serveras på plats på Gubbhyllan.

Inom Stockholmsregionen kan vi leverera julmat till dörren, både till företag och privatpersoner. Se mer under catering.