matfilosofi

VÅR MATFILOSOFI

”Kärnan i måltiden är det enkla. För att göra det enkla krävs kunskap. För att följa det enkla krävs mod.Vi tror på naturen. Därför arbetar vi med noggrant utvalda råvaror. Vi använder bara naturliga produkter från etisk odling och djurhållning.

Introduktion och menypresentation är en del av måltiden. Vi vill berätta om råvaran, tillagningstekniken, ja hela vägen till tallriken. Det är en resa av olika beslut vi är stolta över.”

KC Wallberg


Mat ska inte bara vara funktionell och smaka bra, eller vara något lustfyllt för stunden. Maten måste ha en mening i det långa loppet och därmed blir sammansättningen och medvetenheten om dess effekter på välstånd och hälsa helt avgörande i val av produkter och tekniker.

Vi är noga med våra val av ekologiska och biodynamiska råvaror. Varsamt tillagade ser vi till att maten blir både näringsriktig och god. Råvarorna anpassas efter säsong med tillagas med tekniker som tillåter lagring.

Vi är stolta över att erbjuda produkter tillverkade under professionella former, på de bästa råvarorna.