Kvall

KVÄLLSTID

Under högsommaren har Gubbhyllan har öppet för middagar på kvällstid. Bord kan endast bokas för sällskap om minst 10 personer. I övrigt gäller »först till kvarn«.

Specialkvällar på Gubbhyllan som är öppna för allmänheten, till exempel nyårsmenyn, går utmärkt att boka ensam eller ihop med vänner. Dessa kvällar gäller inte kravet på gruppbokning.

Under resterande del av året är det bara abonnerade kvällar på Gubbhyllan. Även sommartid kan Gubbhyllan abonneras, helt eller delvis.

Varje kväll på Gubbhyllan är unik. Menyn är personlig och alltid speciellt komponerad för just dig och ditt sällskap. Rätterna utgår från säsongens råvaror. Vi kan låta menyn spegla dig som värd eller det företag du representerar. Eller så kan menyn ta avstamp i en speciell händelse. Framför allt lyssnar vi till dina önskemål. Kanske har du någon favoritmat eller -råvara som du vill att vi lyfter fram särskilt? 

Kvällstid abonneras Gubbhyllan av endast ett sällskap i taget, såvida inget annat är överenskommet. Undantaget är högsommaren då Gubbhyllan har öppet för allmänheten även kvällstid.

Gubbhyllan erbjuder unika och fantastiska lokaler, med professionell service och matservering. För sittande middagar kan vi ta emot sällskap upp till 70 personer i samma rum (Parisersalongen). Hela Gubbhyllan rymmer upp till 125 personer för sittande middag. För enklare mingelträffar kan vi ta emot upp till 150 personer inomhus.Läs mer om våra olika lokaler här.

Gubbhyllan kan abonneras nästan alla årets dagar, även under högsommaren. Vi har fullständiga rättigheter till klockan 01.00 och vid abonnerade kvällar är våra öppettider är helt oberoende av Skansens.

Festen sitter i väggarna!

Under nära två sekel har Gubbhyllan varit ett uppskattat etablissemang för den som vill ställa till kalas. Livsnjutare som sökte sig ut på Djurgården gav namn åt Gubbhyllan när de satt uppe på verandans takterrass och njöt sin punsch.

Festen börjar redan i entrén. På den rustika marmordisken dukar vi upp för välkomstskål. Speglar och vackra detaljer i den gamla kaféinredningen omger ditt sällskap.

I Parisersalongen, som med sina historiska tapeter ramar in festen, dukar vi upp efter dina önskemål. Vill du placera dina gäster vid flera mindre bord eller samla dem vid ett enda stort? Föredrar du traditionell dukning med vita linnedukar eller modernare snitt där de rustika borden får lysa med sin patina? Allt är möjligt, du bestämmer!