hyra-foretag

NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA

Gubbhyllans lokaler kan hyras nästan alla årets dagar. För sittande middagar kan vi ta emot sällskap upp till 70 personer i samma rum (Parisersalongen). Hela Gubbhyllan rymmer upp till 125 personer för sittande middag. För enklare mingelträffar kan vi ta emot upp till 150 personer inomhus. Läs mer om våra olika lokaler och mötesrum här.

Gubbhyllan har fullständiga rättigheter (fram till klockan 01.00) och våra öppettider är helt oberoende av Skansens.

Oavsett om du planerar för ett intimt middagsmöte med styrelsen i ditt företag, planerar en personalfest eller ett storslaget event så kommer vi att göra allt för att din kväll på Gubbhyllan ska bli unik och minnesvärd.

Det går utmärkt att kombinera dagaktiviteter, till exempel konferens eller planeringsdag, med en festlig avslutning på Gubbhyllan. Teknik för ljud, ljus och presentation finns att tillgå, eller så hjälper vi er med att skaffa det som behövs just för era ändamål.

Vill du göra kvällen extra minnesvärd? Kombinera med en matlagningskurs, där ni under professionell ledning tillsammans först lagar maten ni sedan äter tillsammans. Eller låt vår sommelier hålla i en dryckesprovning för dig och dina gäster. Dessutom är hela Skansen är fyllt av möjligheter och äventyr. Vi hjälper er gärna att hitta lämplig aktivitet och ge professionell vägledning. Läs mer om aktiviteter här.