catering

Catering med en tro på naturen

Använder man noga utvalda råvaror i säsong, tillagar dem från grunden med kunskap om tekniker så behövs det inga konstiga tillsatser.

Visst är det lite jobbigare. Men när man har mat och dryck som sin passion så tar man heller inga genvägar.

Det märks på kvaliteten.

Det märks på smaken.

Oavsett vilken storlek av catering du beställer av KC Wallberg och Gubbhyllan kan du lita på att vi gör vårt allra yttersta för att du ska få den bästa mat som går att uppbringa. Vi skapar läckerheter som dina gäster kommer att minnas länge.

Ibland arrangerar vi storslagna event med hundratals gäster, ibland små intima affärsmiddagar. Vi har serverat kungligheter och näringslivets toppar. Vår inriktning mot det skandinaviska köket har gjort oss till ett populärt val för den som vill bjuda sina internationella gäster och långväga kunder på det bästa vårt land har att erbjuda.

Vi har även stor erfarenhet av att arran­gera event utomlands – bland annat i Abu Dhabi, London, Florens, Rom och Paris – ofta an­litade av företag som lyfter fram sitt skandinaviska ursprung som ett viktigt värde i sitt varumärke. 

Vårt kök är fullt mobilt. Vi kan laga mat på de mest udda platser och be­höver varken el eller rinnande vatten i närheten. Kanske vill du bjuda jakt­laget på lunch mitt i skogen? Eller ordna representationsmiddag på en kobbe ute i skärgården?

Det är givetvis en självklarhet för oss att leverera på utsatt tid, utan krångel, till den kostnad vi i förväg kommit överens om. När din stora dag är inne ska du kunna koncentrera dig fullt ut på dina gäster och  lita fullt ut på att vi tar hand om allt det andra. Vi utlovar full diskretion och ingen i personalen kommer yppa ett ord om eventuella affärshemligheter eller andra känsliga frågor som avhandlas. 

Hör av dig till KC Wallberg och Gubbhyllan för kostnadsfri offert eller vidare samtal kring hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

 

Ladda hem vår Catering-folder (4-sidig PDF).

Nedan kan du se Gubbhyllans traktör KC Wallberg berätta om vår catering (1 min 55 sek).