aktiviteter-foretag

AKTIVITETER SOM STÄRKER DITT LAG

Vill du göra din dag eller kväll extra minnesvärd? Kombinera med en rolig aktivitet. Teambuilding är utmärkt för att stärka eller svetsa samman ditt lag. Vi kan hjälpa er att förverkliga era egna idéer, eller föreslå aktiviteter som passar just dig och ditt företag.

En populär aktivitet är att laga mat ihop. Under professionell ledning lagar ni maten tillsammans, för att sedan äta ihop. Både lärorikt och kul! Ni avgör själva nivån på matlagningen, om ni vill laga all mat tillsammans eller bara en del av middagen, och så vidare.

Än mer lärorika är våra matlagningskurser. Vi ger regelbundet flera olika kurser och givetvis går det att modifiera dessa eller sätta samman helt egna. Under matlagningskurserna använder vi Gubbhyllans lokaler och kök. Läs mer om matlagningskurserna här.

Du kan även låta vår sommelier hålla i en dryckesprovning för dig och dina gäster.

Aktiviteter och Skansen

Ta gärna vara på att Gubbhyllan ligger på Skansen, som är fyllt av möjligheter och äventyr. Vi hjälper er gärna att hitta lämplig aktivitet och ge professionell vägledning.Vi kan förmedla aktiviteter som Björnfrukost, Varg i månsken, Glasblåsning, Repslagning, Slöjd och en rad olika guidade vandringar. För mer information, kontakta aktivitetsansvarig på Skansen: Katarina Ridderberg (katarina.ridderberg@skansen.se, tel 08-442 82 66)